Onze service
 • Voor 16:00u besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzenden va. € 39,95
 • Gratis retourneren
 • 100 dagen op zicht
 • Kies uw afleverdatum
 • Volledige garantie
 • Eigen magazijn en voorraad
 • Tel. 0541-228003
Betaalmethoden

Salta trampoline bestellen

Een Salta trampoline staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Een bekend merk dat in dit segment een echte topper is. Voor de modellen wordt gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat er optimaal springcomfort geboden kan worden. Daarnaast worden er, vanzelfsprekend, hoge eisen gesteld aan de veiligheid zodat je kind met een gerust hart de mooiste sprongen kan maken.

Als je een Salta trampoline zoekt, dan heb je bij onze webshop de keuze uit meer dan 60 verschillende modellen. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding trok velen over de streep om de keuze op dit merk te laten vallen. Je kunt op een simpele manier het ideale model vinden door onder meer rekening te houden met de afmetingen en andere aspecten zoals de voorkeur voor een ingraaf of opstaand model. Bekijk al onze modellen en kies degene die het beste bij jouw wensen aansluit.

Alle Modellen
Voordelige Salta trampolines
All-in
Salta trampoline compleet met veiligheidsnet.
 • Maten: 183 tot 366 cm
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Inclusief veiligheidsrand
 • Groen, zwart of roze

Bekijken
Comfort edition
Ronde trampoline met een diameter van 251 cm.
 • Maten: 183 tot 366 cm
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Inclusief veiligheidsrand
 • Groen, zwart of roze

Bekijken
Ingraaf rond
Salta ingraaf trampoline. Diameter 244 cm.
 • Maten: 183 tot 427 cm
 • Extra dikke rand
 • Groen of zwart

Bekijken
Ingraaf rechthoek
Salta Excellent Ground 153 x 213 groen
 • Maten: 213 of 305 cm
 • Extra dikke rand
 • Groen of zwart

Bekijken
Premium Black
Salta trampoline Premium Black Edition.
 • Maten: 183 tot 305 cm
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Inclusief veiligheidsrand

Bekijken
Accessoires
Beschermhoes 3.66m groen.
 • Beschermhoezen
 • Verankeringsset
 • Trapjes

Bekijken

Van hoge kwaliteit en dus veilig

Het spelen met een trampoline is zeer goed voor de ontwikkeling van je kind. De motoriek van je kindje zal zeker verbeteren doordat je kindje zijn of haar balans moet houden. Als merk is Salta zeer vooruitstrevend wat betreft veiligheid en kwaliteit. Om de veiligheid van je kindje tijdens het spelen te waarborgen zijn de trampolines voorzien van een dikke veiligheidsrand en een goed veiligheidsnet.

Keuze uit vele modellen

Bij het kopen van een trampoline kun je met veel verschillende aspecten rekening houden. Dat komt doordat wij een diversiteit aan modellen kunnen bieden. Dit geeft jou de kans een selectie te maken op basis van jouw eigen voorkeuren. Verkrijgbaar in verschillende maten: 183 cm213 cm, 244 cm en 305 cm.

Soort trampoline

Als eerste kun je uiteraard rekening houden met de keuze voor een inground model of een model dat boven de grond wordt geplaatst. Wat is het verschil? Een bovengrondse plaats je, zoals de naam al doet vermoeden, boven de grond. Deze modellen zijn met een veiligheidsnet uitgevoerd die van een ritssluiting is voorzien. Dankzij dit net wordt er een optimale veiligheid geboden als er kinderen aan het springen zijn. Een inground model is geschikt voor ingraven. Het voordeel hiervan is dat de trampoline onopvallend te plaatsen is in de tuin. Enkel het doek komt een klein stukje boven de grond uit, het onderstel valt compleet weg. Bepalend voor de keuze voor een inground model o f een model dat boven de grond geplaatst kan worden is doorgaans de ruimte in de tuin maar vanzelfsprekend ook het beschikbare budget. 

Diverse afmetingen

In een grote tuin met veel open ruimte kun je natuurlijk voor de grootste kiezen. Met een doorsnee van meer dan vier meter kun je kiezen voor een opstaand model. Liever een inground model, dan kun je je oog laten vallen op het grootste exemplaar met een diameter van meer dan drie meter. Natuurlijk bieden wij ook trampolines aan met een kleiner formaat. Zo is er voor iedere rumte een geschikte te vinden. In het overzicht met alle trampolines kun je gelijk de afmetingen zien. Deze staan vermeld achter elk model en in de beschrijving staat het formaat eveneens weergegeven.

Model

In onze webshop heb je de mogelijkheid om voor een ronde Salta trampoline te kiezen, maar wij bieden je ook de keuze voor een rechthoekig model. Een rechthoekige Salta trampoline kan bijvoorbeeld in een hoek worden geplaatst, maar ook gekozen worden vanwege de uitstraling die beter afstemt op de tuininrichting. Welk model je ook bestelt, bij ons kun je rekenen op een snelle levering en op een scherpe prijs. 

Populaire keuze

Eén van de meest verkochte modellen is de Salta inground trampoline. Een ingraafmodel biedt meerdere voordelen. In de eerste plaats is er uiteraard sprake van een esthetisch aspect, want bij een ingraafmodel wordt het uitzicht niet belemmerd. Het valt dan ook niet op en staat de inrichting van de tuin in dat opzicht verder niet in de weg. Er is nog een voordeel en dat is dat er uiteraard sprake is van een uitstekend veiligheidsniveau, waarbij er geen veiligheidsnet gebruikt hoeft te worden om kinderen tijdens het springen bescherming te bieden. Kwaliteit en veiligheid zijn overigens bij een ingraaf trampoline net als bij de bovengrondse modellen altijd gegarandeerd. De modellen van dit merk zijn oersterk en speciaal ontwikkeld met aandacht voor veiligheid en kwaliteit. In iedere tuin waar ruimte wordt geboden om voor een ingraafmodel te kiezen komt deze uitstekend tot zijn recht. De modellen die als ingraafmodel worden aangeboden, worden in een speciale lijn uitgebracht en zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. De frames zijn extra zwaar gegalvaniseerd.

Ruim aanbod

In ons assortiment wordt zoals eerder vermeld een grote variatie geboden. De variatie is er ook als de keuze specifiek op een ingraafmodel valt, waarbij er niet alleen met de afmetingen, maar ook met de vorm rekening gehouden kan worden. Te denken valt dan aan rechthoekig of rond. De diameter staat bij ieder model vermeld, zodat er snel en gemakkelijk een vergelijking gemaakt kan worden.

Nederland merk

Salta is een Nederlands merk en dan ook afgestemd op de normen en waarden in Nederland op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bovendien kan gesteld worden dat de verhouding tussen kwaliteit en prijs uitstekend is. Met betrekking tot de kwaliteit en prijs geldt dat er een prima verhouding is en wij hanteren altijd de scherpste prijs. Bovendien ben je bij het kopen van een Salta trampoline verzekerd van een lange levensduur. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor dit bekende merk. Heb je je oog op een exemplaar laten vallen? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en gemakkeliljk online in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel direct versturen. Vandaag besteld betekent dan ook doorgaans dat jouw kind de volgende werkdag al met veel plezier kan springen op een echte Salta trampoline.

Alle aanbiedingen