Welke trampoline kopen?

Waar moet je op letten bij het kopen van een trampoline? Hieronder geven we je uitgebreid advies om een weloverwogen keuze te maken.

Wij verkopen alleen trampolines van hoge kwaliteit.
Oftewel, zogeheten A-merken. Concreet houdt dat in dat ze stiller zijn in gebruik en niet gaan "kraken" wanneer je er op springt. Ook gebruiken ze hoogwaardige materialen bij het maken van de onderdelen (vandaar de hogere prijs) en gaan de trampolines lang mee.

Het is bij ons mogelijk om onderdelen los bij te bestellen. Dit in tegenstelling tot goedkopere merken die meer herrie maken, waarbij de afwerking slordig is en die je vrijwel altijd weg kan gooien wanneer een veer het heeft begeven. Een nieuwe trampolines is dan namelijk vaak de enige optie.

Reserve onderdeel nodig? Volgende werkdag al in huis.
Wanneer je een trampoline aanschaft bij TrampolineXL, hoef je niet bang te zijn dat je deze weg moet doen wanneer een onderdeel stuk is. Vaak valt het onderdeel onder garantie en ontvang je kosteloos een vervanging. Hierdoor kun je vaak de volgende werkdag alweer de trampoline gebruiken. Dit in tegenstelling tot de goedkope trampolines die veel budgetketens en bouwmarkten aanbieden. Is er iets stuk? Dan word je verwezen naar de leverancier, waarbij je via een leverancier dan een reserve onderdeel moet bestellen. Als je die dan al kan krijgen.. Daar hoef je bij ons echt geen zorgen over te maken.

Wij geloven in de producten die wij leveren en beloven deze zolang mogelijk te ondersteunen.


Ronde of rechthoekige trampoline?

Welke maat trampoline?

Inground of op poten?

Hoeveel springcomfort?

Wat is een veilige trampoline?

Welk merk trampoline?

Welke accessoires zijn onmisbaar?